woensdag 2 november 2016

Een Kapot IPhone Scherm Repareren

Natuurlijk zit er een groot verschil in de kosten van een uitbestede reparatie en een reparatie die je zelf uitvoert. Het is uitsluitend aan te raden om zelf de reparatie van touchscreens uit te voeren wanneer je hier ervaring mee hebt of een ervaren persoon naast je hebt zitten om je bij te staan.

Een iPhone met een kapot scherm is niet mooi. Een barst in het scherm zorgt er voor dat je je telefoon niet meer ziet als een mooi design object, maar alleen als telefoon.

De meeste mensen die een iPhone kopen, kopen deze niet alleen voor IOS, maar ook voor de looks. Genoeg nemen met een kapot scherm is dan erg zonde; het hebben van een mooie iPhone is slechts één reparatie van je verwijdert.


TIP: Zorg ervoor dat je de iPhone van a tot z uit elkaar halen kunt en alles kunt vervangen. Dan kun je voor elke reparatie geld geld vragen en hoe meer wetenschap en kennis jij hebt.

Hoe meer mensen bij jou komen. Als je het goed en serieus aanpakt, kun je hier een heel leuk inkomen uithalen, er zijn heel veel mensen die zich met iphone reparaties bezig houden.

Tijdens de reparatie is het belangrijk om gebruik te maken van een goede iPhone reparatieset Slecht gereedschap beschadigt namelijk snel schroeven of kan zelfs hele onderdelen van de iPhone beschadigen.

Tijdens de reparatie is het belangrijk dat je goed onthoudt waar alle schroeven vandaan komen en zodat je precies weet waar de schroeven vandaan komen en moeten worden teruggeplaatst.

FixjeiPhone heeft een speciale magnetische schroefmat voor de iPhone 4 waarop je de gedemonteerde schroeven kunt plaatsen waardoor je ze niet kwijtraakt en daarnaast precies weet waar ze terug moet plaatsen.

Als je eenmaal weet hoe je een glazen scherm van een telefoon vervangt, kun je natuurlijk ook anderen helpen met kapotte schermen. Hier kun je een kleine bijdrage voor vragen.

Mond-op-mond reclame werkt snel, zo zullen ook vrienden van vrienden je weten te vinden wanneer ze een beschadigde iPhone hebben. Dit kan een leuke bijverdienste zijn. En hoe meer kennis je hebt van het repareren van iPhones, des te meer reparaties kun je zelf uitvoeren.

Zorg er dan ook voor dat je een iPhone helemaal uit elkaar kunt halen en alles er van kunt vervangen. Je kunt dan voor elke reparatie een bijdrage vragen. Hoe meer kennis en verstand van zaken je hebt, hoe meer mensen zullen je weten te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten