woensdag 2 november 2016

Waar je Mac repareren

Wat verwacht je van een Mac reparatie bedrijf? 

Snelle respons,  voordelig tarief, goede service, vriendelijk advies en waar voor je geld?  

Gebruik je een Apple-computer voor alleen social media met je vrienden of voor een heel netwerk met Apple computers om een multi-site business te ondersteunen?

Bij macmaken onderhouden ze je computers, laptops en smartphones zoals het hoort. Het is de perfecte oplossing voor al je reparaties.

Bij veel reparatiediensten ben je je Mac na aanmelding weken kwijt. Niet bij Macmaken. Daar worden vele reparaties (ook binnen de garantie) binnen 3-5 werkdagen uitgevoerd.

Doordat de tablet steeds populairder wordt, is ook het aantal kapotte tablets toegenomen. Tablet reparatie is daarom ook mogelijk bij het bedrijf in Aalsmeer.Er wordt geen onderscheidt gemaakt tussen de verschillende gadgets (mobiele telefoons en tablets) want de meeste bekende tablets zijn van dezelfde merken als de populairste smartphones.

Reparatie van een tablet, zoals iPad reparatie, meld je daarom ook aan op de reparatie pagina waar je naar toe gaat voor telefoon reparatie.

Bij veel van de tablets (voornamelijk iPads) die wij binnen krijgen doet het geluid en/of de accu het niet. Onze specialisten weten hier alles van waardoor zij deze reparaties snel kunnen realiseren.

Doet je accu van je iPad het dus niet meer dan ben je hier zeker aan het juiste adres ! Datzelfde geldt voor MacBook Pro reparatie en de reparatie van laptops.

Voor laptop reparatie kun je ook al op de website kijken naar de prijzen via de reparatie pagina Zo sta je nooit voor verrassingen. Je iMac is een duurzaam en kostbaar Apple product. Dankzij ons team van Apple monteurs kunnen wij bijna alles voor u repareren en/of vervangen.

En dat allmaal tegen zeer scherpe prijzen en natuurlijk uitsluitend door Apple gecertificeerde onderdelen. Het repareren van je Apple is specialistisch werk. Werk dat je niet ‘zomaar' aan de eerste beste uitbesteedt.

Ook bij Macmaken begrijpen ze dat volkomen. Je Apple iMac of Apple MacBook reparaties zijn daar dan ook in professionele handen.

Neem een kijkje op de website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten